Salsa Mole je mexická salsa s miernou pálivosťou, ktorá sa používa v mexickej kuchyni, na prípravu pálivých jedál a na doostrovanie pokrmov. Jej základom sú chilli papričky, arašidy, sezam, cukor, kakao, soľ, korenie atď. Zloženie: Cukor, sušienky (pšeničná múka, soľ, voda, jedlá sóda a cukor), sójový olej, sušené chilli papričky, sezam, kuracie vývar v prášku, kakao, arašidy, cibuľa, soľ, korenie a cesnak Alergény: Pšenica, sezam, arašidy, sója, glutaman sodný a zeler Použitie: Mole pasta La Costena má skvelú rovnováhu chutí - pálivé chilli, sladké korenie a intenzívny čokoládový hit. Zrieďte jeden diel mólovej pasty na štyri diely kuracieho vývaru, aby ste získali mólovú omáčku. Prelejeme na mäso a ozdobíme sezamovými semienkami. Alebo použite pastu La Costena molitan v enchiladas a tamales. Obsah balenia: 235 g Krajina pôvodu: Mexiko